Konferensi lan Pameran SNEC International Solar Photovoltaic and Smart Energy (Shanghai) kaping 16 bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai wiwit tanggal 24 nganti 26 Mei.

Konferensi lan Pameran SNEC International Solar Photovoltaic and Smart Energy (Shanghai) kaping 16 bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai wiwit tanggal 24 nganti 26 Mei.

Nalika iku,DANYANG WINPOWERbakal nampilake solusi panyambungan fotovoltaik lan panyimpenan energi ing Shanghai.Kita saestu ngajak sampeyan ngunjungi N5-578, Shanghai New International Expo Center kanggo ijol-ijolan lan kerjasama.We look nerusake kanggo ketemu sampeyan.

 5.23

Wektu pameran: 24-26 Mei 2023

Panggonan: Shanghai New International Expo Center

DANYANG WINPOWER Booth No. : N5-578

5.23 1
5.23 2

Wektu kirim: Mei-23-2023